2011. december 25., vasárnap

Karádi Ilona: Sütő András világa - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Sütő András világaA könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Szép kiállítású kötettel adózik a 2006-ban elhunyt neves erdélyi magyar író, Sütő András emlékének az Officina Kiadó. A másfél száz archív felvétellel illusztrált képeskönyv elvezet a forrásokhoz: megismerjük a pusztakamarási szülőházban eltöltött gyermekkort, majd a tanulóéveket, a nehézen kibontakozó írói pálya további állomásait. A Mezőség dombvidékének kellős közepén, Kolozsvártól negyven, Marosvásárhelytől hatvan kilométerre, távol a vasúti és szellemi közlekedés ütőereitől fekszik szülőfaluja. Népes családjából az általános iskola elvégzése után elsőként tanulhatott tovább a nagy hírű nagyenyedi Református Kollégiumban. A család és a szülőföld olyan erős élménye Sütő Andrásnak, hogy íróként is sokáig ebből táplálkozott, az összetartó közösséget erőforrásnak, erkölcsi eszmények hordozójának tudta. A színes és főleg fekete-fehér képek mellett dokumentumok is kísérik az író és a pályatársak, barátok, művészek megszólalásait. Az idézetekből kitetszik, Sütő egész életművét a népe iránti felelősség, az erdélyi magyar író küldetéstudata hatja át. Az ebből fakadó hűség olvasható ki barátjának, Sinkovits Imrének 1988 szeptemberében írt leveléből is: Maradok, másként nem tehetek. Mert elveszett emberi jogokat meg vissza lehet szerezni, ha nem csupán reménykedünk, de küzdünk is értük. Mert az iskoláinkból nagyrészt kiszorult anyanyelvünk, ha búvópatakká lesz is valameddig, újból felszínre jut egyszer. ISBN: 978-963-9705-67-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 18:31
. Karádi Ilona: Sütő András világa - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése