2011. július 24., vasárnap

Ungváry Krisztián: Budapest ostroma - Jelenlegi ára: 3 305 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Budapest ostromaA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
A hadtörténész-szerző Budapest ostromáról szóló, elsőként 1998-ban megjelent művének a három német, két angol és egy amerikai kiadás mellett immár ötödik magyar kiadását tarthatja kezében az olvasó. Az ostrom előzményeitől a harcok lezárulásáig és a napi élet megindulásáig ívelő áttekintésben tudományos igényességgel kerülnek ismertetésre a világháború egyik legnagyobb városostromának eseményei a történelmi kutatások eredményei, korabeli levéltári források és visszaemlékezések tükrében. A fekete-fehér képekkel és térképekkel illusztrált kötetben olvashatunk a hadműveleti tervekről, a szemben álló haderőkről és parancsnokaikról, a civil lakosság szenvedéseiről is. A szerző műve 5. kiadását átdolgozott, javított formában adja közre, melyben megjelöléssel helyet kaptak az 1998 óta birtokába került visszaemlékezések és feljegyzések adatai is. A kötetet forrás- és képjegyzék, név-, tárgy- és helymutató zárja, mellékletként pedig egy korabeli állapotokat tükröző Budapest térkép egészíti ki, melyen nem csupán a napi frontváltozások követhetőek nyomon, hanem a hadtörténeti irodalomban szinte egyedülálló módon a város területén ismertté vált harckocsikilövések helye és száma is fel van tüntetve. A történelmünk e tragikus eseményének ismeretanyagát olvasmányos formában feldolgozó munka beszerzése szak- és általános gyűjtőkörű könyvtárak részére is javasolható. ISBN: 963-13-5377-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 305 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 12:55
. Ungváry Krisztián: Budapest ostroma - Jelenlegi ára: 3 305 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése